27 nov 2009, 9:37

В дъжда 

  Poesía » De amor
977 0 7

Попивам свежест от дъжда,
усмихвам се и пак се връщам
във оня дивен, чуден свят,
където нежно те прегръщам.

Протягам ръце и отново те имам,
в прегръдките топли отново горя,
затварям очи и пред мен са очите,
очите, в които откривам света.

Със вятъра още прегръщам мечтите,
с дъжда си говоря за теб и за нас,
повярвай във мен и във моята обич,
защото без теб съм дърво без листа.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??