1 oct 2009, 10:27

В дъждовното тяло на думите 

  Poesía » De amor
737 0 20

В дъждовното тяло на думите
аз те срещнах, Любов –
познахме се…
Храмът е песен… и стих.
И звук от вълна
на море,
скалата достигнала.
Аромат на ябълка
и… още нещо.
Без теб съм бездомна
и неприлично безобична.
До мен са три стъпки само –
две думи,
две птици
... и полет.

И спират дъждовете.
И нова земя се ражда.

 

 

14.01.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

МУЗИКА

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОЕЗИЯТА! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ! С ОБИЧ!

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??