13 jul 2013, 20:07

В един живот една любов се пада 

  Poesía » De amor
1335 0 4

В един живот една любов се пада.

Разбрах това, когато ме прегърна.

В един живот един път се обича,

кажи ми как тогава да си тръгна?

 

В един живот веднъж обичаш,

но тази обич е като жарава...

Тя взима много, тежко те убива...

Но после пак, отново всичко дава...

 

В един живот едно момче познавам,

което, знам, е моята половина...

То винаги до мене беше...

Дори когато всеки си замина...

 

И винаги със скромната си нежност...

Погалваше косите ми с усмивка

и винаги когато ме болеше,

прегръдката му бе почивка...

 

Той знае, че не съм перфектна...

Не съм и умна, нито пък красива...

Не съм момичето мечта за всеки...

Да го обичам... само във това ме бива...

 

Той знае колко съм наивна...

И как объркано говоря...

Ядосва се, когато му се цупя...

И смее се, когато лудо споря...

 

Той вижда мъката в очите,

когато всеки друг си мисли, че се смея...

Той знае как да върне в мене дните,

в които истински живея...

 

 

© Лея Бодурова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??