В един миг
И сега не се страхувам,
смело ти говоря със очи.
Казвам ти, че снощи те сънувах,
че дните ми огряваш ти.
Казвам ти, макар и малко тъжна,
че тебе търсих ден след ден,
че вече всичко губи важност,
ако ти не си до мен.
Аз говоря ти с очи,
слушаше ме ти стаен,
нещо в мене ти крещи:
"Обичам те! Избягай с мен!"
* * *
© Изгрев Todos los derechos reservados