17 сент. 2009 г., 22:24

В един миг! 

  Поэзия » Любовная
1112 0 4

В един миг

И сега не се страхувам,
смело ти говоря със очи.
Казвам ти, че снощи те сънувах,
че дните ми огряваш ти.

Казвам ти, макар и малко тъжна,
че тебе търсих ден след ден,
че вече всичко губи важност,
ако ти не си до мен.

Аз говоря ти с очи,
слушаше ме ти стаен,
нещо в мене ти крещи:
"Обичам те! Избягай с мен!"

                                          

* * *

Обичам те! -
и какво от това?!
"Обичам те!"
е просто израз.
Обичам те!
и няма връщане назад.
Обичам те!
и утре пак ще те обичам

© Изгрев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??