17 may 2006, 18:09

В един мрачен следобед 

  Poesía
671 0 1

В един мрачен следобед

Изпълзях от дупката си и наново

Започнах живота си

 

„Не се страхувай” – ми казаха посоките

И ме бутаха напред с острите си

Муцунки

 

А влажните им нослета

Оставяха следи по мен

Без да имат желание за това

 

21.04.2005

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??