8 nov 2016, 7:55  

Кратка поетична автобиография 

  Poesía » Otra
396 0 4

КРАТКА ПОЕТИЧНА АВТОБИОГРАФИЯ

 

В едно далечно мъничко селце

преди години аз съм се родил –

безволен, реещ се като перце,

ту ведър, ту безсмислено унил.

 

И точно там – в сърцето на Родопите,

където много близко е небето,

направих първите си плахи опити

да пиша – как терзае се сърцето.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??