В едно далечно мъничко селце
преди години аз съм се родил –
безволен, реещ се като перце,
ту ведър, ту безсмислено унил.
И точно там – в сърцето на Родопите,
където много близко е небето,
направих първите си плахи опити
да пиша – как терзае се сърцето.
© Раммадан Л.К. All rights reserved.