8.11.2016 г., 7:55 ч.  

Кратка поетична автобиография 

  Поезия » Друга
403 0 4

КРАТКА ПОЕТИЧНА АВТОБИОГРАФИЯ

 

В едно далечно мъничко селце

преди години аз съм се родил –

безволен, реещ се като перце,

ту ведър, ту безсмислено унил.

 

И точно там – в сърцето на Родопите,

където много близко е небето,

направих първите си плахи опити

да пиша – как терзае се сърцето.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??