В годината на тежкото сребро
едно бижу сърцето изковава.
Не става за ревер и за сако.
За мъж е. И за там, където трябва.
В годината на тежкото сребро -
една пътечка чиста. Без патина.
Висока е годината. Добра.
Дали сама или със теб ще мина?
В годината на тежкото сребро
Луната окръглена натежава.
Защо ли я наричат недобра?
Чудесна е. Кове сърце за двама.
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados