На flame
Прекрасно е да вярваш в чудеса,
във всички съкровени мечти,
в магичната сила на обичта,
в щастието, в човешките души.
Обичам те не само с топъл стих,
а с любов безгранично голяма.
Дори и в мига скъпоценно тих
усещам - по-истинска от теб няма.
Ще чертаем с дъха си посоки,
ще творим със сърцата си вечно,
ще си поставяме цели високи,
ще сме обич близка, а не далечна.
Избрах те сред многото богини -
временния свят да надживеем.
Моя най-желана пролет любима,
в гореща прегръдка да се слеем.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados