9 дек. 2011 г., 17:40

В гореща прегръдка да се слеем 

  Поэзия » Любовная
711 0 5

                            На  flame

 

Прекрасно е да вярваш в чудеса,

във всички съкровени мечти,

в магичната сила на обичта,

в щастието, в човешките души.

 

Обичам те не само с топъл стих,

а с любов безгранично голяма.

Дори и в мига скъпоценно тих

усещам - по-истинска от теб няма.

 

Ще чертаем с дъха си посоки,

ще творим със сърцата си вечно,

ще си поставяме цели високи,

ще сме обич близка, а не далечна.

 

Избрах те сред многото богини -

временния свят да надживеем.

Моя най-желана пролет любима,

в гореща прегръдка да се слеем.

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??