3 dic 2009, 18:21

В храма на съблечените мисли 

  Poesía » Versos blancos
756 0 13

Влизаме в храма

на съблечените мисли.

Ти мълчиш красиво.

Моето бездумие

те влудява -

драска по оголената

искреност.

И тихо е...

... като след обладаване.

 

© Ники Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??