Dec 3, 2009, 6:21 PM

В храма на съблечените мисли 

  Poetry » White poetry
744 0 13

Влизаме в храма

на съблечените мисли.

Ти мълчиш красиво.

Моето бездумие

те влудява -

драска по оголената

искреност.

И тихо е...

... като след обладаване.

 

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??