29 jun 2007, 0:51

В името на розата 

  Poesía
754 0 1
Роза казваше се тя.
Роза - името на любовта.
Роза - червена кат кръвта,
по-страшна даже от смъртта.
Нея аз дарих я с радостта,
но рано тя си отиде от света - 
живяла само зарад две неща,
умряла в името на Любовта.
Прекланям се пред нея аз сега,
Роза казваше се тя.

18.11.1995 г.

© Мариета Аргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??