Jun 29, 2007, 12:51 AM

В името на розата 

  Poetry
762 0 1
Роза казваше се тя.
Роза - името на любовта.
Роза - червена кат кръвта,
по-страшна даже от смъртта.
Нея аз дарих я с радостта,
но рано тя си отиде от света - 
живяла само зарад две неща,
умряла в името на Любовта.
Прекланям се пред нея аз сега,
Роза казваше се тя.

18.11.1995 г.

© Мариета Аргирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??