18 nov 2007, 19:53

В името на вечността... 

  Poesía » Otra
518 0 1

Орлови нокти забити в душата,

като че ли искат да се борят за  моята свобода!

И кръв се лее по земята,

в името на вечността!

 

И ето орелът издига се в небето,

показвайки ми неговият полет – красота!

Докосва ми сърцето,

аз усещам моята спътница – смъртта!

 

Той отвежда ме в Рая,

запознава ме с хиляди лица!

Гордо възнасям се, усещам края,

вдигам дръзко аз глава, в името на моята съдба!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова е красиво...
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!6+
Propuestas
: ??:??