9 jun 2018, 11:42

В излъсканото огледало 

  Poesía » Otra
255 6 5

Сравнява спомена с това,

което вижда в новото начало.

Надбягва се със хвърчила.

Те пеят тук, в излъсканото огледало

 

онази песничка, която отлетя

на думите с безкрайния покой.

С червило изрисуваната Тя

мечтае да познае кой е Той,

 

а То, от Теб с лице дареното

желае да си му една и съща.

Глаголът Съм върти вретеното.

Кипи животът в неговата къща.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??