7 jun 2021, 15:07

В изповедалнята- 8 

  Poesía » Erótica, De humor
853 2 9

Obra no adecuada para menores de 18 años

                    ТОЙ: Не мога, не издържам! Ах, провал!

                              Атаката е устремна, без жал!

 

СВЕЩЕНИКЪТ: Каква атака, Графе? Кой напада?

                              Гласът ви ми звучи със изненада!

 

                    ТОЙ: Две дяволчета в петък вечерта

                              война ми обявяват... Красота!!!

 

СВЕЩЕНИКЪТ: Боя се, Графе, че не ви разбирам!

                              От думите ви нищо не подбирам!

 

                   ТОЙ: В началото добре се отбранявам!

                             В позиция стабилна аз оставам!

                             И артилерията ми се справя,

                             и знамето ми гордо се развява!

                             Дори и контраатакувам смело,

                             върти се сабята така умело!

                             Но дяволчетата ме обкръжават

                             и с ненаситна страст ме побеждават!

 

СВЕЩЕНИКЪТ: За храбростта ви аз ще кажа " Браво " !

                              Но фланговете в дясно и във ляво

                              мунициите бързо изхабяват,

                              пред порива накрая се предават!

 

                    ТОЙ: О, колко прав сте отче! Победен

                               със знаме снето падам в нежен плен!

                               И връзват ме тогава със колани

                               на бойното поле и с меки длани,

                               и с пръстчета игриви, и със устни,

                               с езичета измъчват ме изкусни!

 

СВЕЩЕНИКЪТ: Горкичкия! Не бива да сте сам!

                             Съюзник ви е нужен, Графе, знам!

                              Архангелският меч ще бъде с вас

                              помолите ли се във този час!

 

                    ТОЙ: И моля се... Във петък вечерта

                              отворена е моята врата!

                              Елате, отче, да благословите

                              и с мене дявола да победите! ( излиза )

 

СВЕЩЕНИКЪТ: ( сам ) Победа ще е, няма и съмнение.

                              Ще бъда аз голямо подкрепление.  ( излиза )

                            

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??