16 abr 2004, 13:49

В живота ми 

  Poesía
1710 2 1
В живота те срещнах случайно,
и влюбих се в тебе безкрайно,
че те обичам няма и съмнение
да те забравям нямам намерение.....

© Зори Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??