16.04.2004 г., 13:49 ч.

В живота ми 

  Поезия
1700 2 1
В живота те срещнах случайно,
и влюбих се в тебе безкрайно,
че те обичам няма и съмнение
да те забравям нямам намерение.....

© Зори Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??