14 dic 2023, 15:26

В капките 

  Poesía
88 0 0

Заслушана в просмукващия шепот,

оставил ме притихнала, без глас...

дъждът любовна песен лее

през устните, обвързали ни в транс.

 

Измива мислите с благодарност

и грейва поднебесната дъга.

В лоното на светлата потайност,

душата се възражда с любовта.

 

Мълча... нестихващо, гръмовно...

далечен тътен сепва нежността...

дъждовно е сърдечното ни странство,

изгубена в капките... мълча.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??