3 ago 2008, 8:03

В края на деня 

  Poesía » Otra
779 0 2
Просто боли,
не че вярата ми умира,
не че мечтите ми са разрушени,
не че не те обичам вече,
просто боли...

Съмнението се прокрадва,
не че чувствата не са така силни,
не че светът е загубил своята приказност,
не че душата ми не пее вече оная песен,
просто съмнението се прокрадва...

Просто умората ме надвива,
не че ще спра глупавите битки със съдбата,
не че ще легна тук и ще се предам,
не че вече не съм същият човек,
просто умората ме надвива...

© Снежана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??