4 dic 2014, 18:17

В края на деня 

  Poesía » Civil
340 0 0

Автобусът, какво да се прави, дрънчи.

Уморен, в него се люшка народа.

Кондуктор, какво да го правиш, крещи.

Те всички, от една май са порода.

 

Дъждът, сезон му е, все тъй вали.

Вали дори в автобуса.

Кондукторът, няма сезон, все още крещи.

И гледа народа, някак с погнуса.

 

Спирка. Нормално - локва вода.

Кошче. Край него куп от билети.

Слизаш. Нормално - стъпваш в калта.

Романтика. Само луната ти свети...

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??