27 dic 2007, 8:49

В леглото 

  Poesía » Erótica
1239 0 5
В измръзнало от студ легло намирам те.
Безмълвно казвам ти: "Здравей..."
Когато влизаш надълбоко в мен,
разказвам ти за сивия си ден.
Прошепваш ти: "Сега се смей..."
А аз със ноктите раздирам те.

В утробата ми топло се разливаш,
А аз, притихнала, мечтая
за нощите, когато ме разкъсваш.
Ти капки плът във мен разпръскваш,
а аз загивам и ридая,
когато празна съм и си отиваш.

Цигара паля и посягам
към малкия, проклет часовник,
за да заспя и да не те познавам…
Краката в тъмното разтварям
и името ти търся във съновник,
в студеното легло, когато лягам.

© Амбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??