5 dic 2015, 22:27

В лошия екип 

  Poesía » Civil
329 1 0

В лошия екип

 

Не знам защо са хората тъй лоши,

че винаги си служат със лъжи

оставят истината по галош

и срещата им с нея им тежи?

 

И всички ние сме едни клакьори

които с хъс за своето   държат

и  като сетни каруцари спорят,

на другите до край  не дават път!

 

Готови сме на всички да вредиме.

И във прастта си рием като вол...

И дебнем цял живот неуморимо

да седниме на нечий хубав стол.

 

О, завистта за нас не е вредител,

напрастив с нея изпълзяваме напред.

Дори и на небесната обител,

отнасяме Байганьовския ред.

 

Навярно сме родени с тези гени

и Господ ни е сложил калпъв чип,

на Лошото да служиме на смени 

да бъдем  само в Лошия екип!

  06.10.2014г.Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??