4 may 2010, 23:07

В лятото 

  Poesía » De amor
566 0 2


Лятна любов през септември.

Грозде вместо старо вино.

На моя сметка – любов без резерви.

На твоя  – билети за кино.

 

Лятна любов… ще отмине.

Ще тръгнем към непознатото.

Септември. Октомври… И зима.

А аз съм влюбена в лятото.

17 Април 2010

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??