4.05.2010 г., 23:07 ч.

В лятото 

  Поезия » Любовна
565 0 2


Лятна любов през септември.

Грозде вместо старо вино.

На моя сметка – любов без резерви.

На твоя  – билети за кино.

 

Лятна любов… ще отмине.

Ще тръгнем към непознатото.

Септември. Октомври… И зима.

А аз съм влюбена в лятото.

17 Април 2010

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??