4 мая 2010 г., 23:07

В лятото 

  Поэзия » Любовная
564 0 2


Лятна любов през септември.

Грозде вместо старо вино.

На моя сметка – любов без резерви.

На твоя  – билети за кино.

 

Лятна любов… ще отмине.

Ще тръгнем към непознатото.

Септември. Октомври… И зима.

А аз съм влюбена в лятото.

17 Април 2010

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??