May 4, 2010, 11:07 PM

В лятото 

  Poetry » Love
560 0 2


Лятна любов през септември.

Грозде вместо старо вино.

На моя сметка – любов без резерви.

На твоя  – билети за кино.

 

Лятна любов… ще отмине.

Ще тръгнем към непознатото.

Септември. Октомври… И зима.

А аз съм влюбена в лятото.

17 Април 2010

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??