16 may 2013, 15:36

В любовна омая 

  Poesía » De amor
560 0 4

В любовна омая аз теб ще изпия -

та ти си за мене и жива вода!

Сърцето си в радост със теб ще измия

и в него - горкото - да драснеш следа.

 

Останала в мене - във моето тяло,

макар да съм опак и мъничко див,

със твоето слънце във тялото бяло

във мен ще те нося додето съм жив.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??