5 mar 2007, 22:06

В любовта е началото 

  Poesía
699 0 16

В издигнатите длани за молитва,
треперещи... преплетените пръсти,
превърнати в два бели гълъба,
политнаха в мечтанията сини.
Небето изсветля със буен тътен
в безгласната  молитва на душата.
В очите стече се сълза от огън -
изкупващaта светлина от небесата.  
Най-истинска любов е тази, която
след огън свети, като чисто злато.
Дори опожарена, тя гори в сърцето.
За нея няма край. Защото е начало.

 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??