20 feb 2011, 1:30

В мен си 

  Poesía
615 0 5

В МЕН СИ

Гласа ти не чух.
Не видях и лицето ти.
А чувствам, че тук си.
Дъха ти почувствах.
И ръцете ти.
Погали ме нежно.
Отмина невидима.
Нещо остана.
В ръцете държах
аромата ти само.
Сърцето да бие престана.
До мен те няма.
А знам, че си тука. Лъчите ти чувствам...
Протягам ръце...
Те пълни са с нежност...
Отново гласа ти не чувам...
А нежността е за тебе, дете.

Отново те търся.
Оглеждам се плахо.
Опипвам лъчите.
Топли.
Нежни.
Гальовни.
Сърцето призна ми!
Не търси.
Тя е тук.
В мен я сложи
твоята обич.

 

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??