В мига на скръб и безнадежност,
в мига на смъртна пустота,
дай ми едничка капка нежност,
само капка. Повече не ща!
И скръбта тогава ще пропъдя,
ще ти кимна кротко с глава
и в мига последен ще ти бъда
много благодарен за това!
© Васил Todos los derechos reservados