25 mar 2008, 16:46

В мига, в който те открих 

  Poesía » De amor
1199 0 9

Любовта разцъфна във сърцето ми

както пролетта навън,

кошмарът на дните предишни изчезна

и всичко е сякаш насън.

Птиците запяха песен

за една любов красива

и ето, усещам се отново пак жива.

Полита с тях и сърцето ми

и носи ми своя копнеж,

света преоткрих отново,

когато с теб се родих!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??