Любовта разцъфна във сърцето ми
както пролетта навън,
кошмарът на дните предишни изчезна
и всичко е сякаш насън.
Птиците запяха песен
за една любов красива
и ето, усещам се отново пак жива.
Полита с тях и сърцето ми
и носи ми своя копнеж,
света преоткрих отново,
когато с теб се родих!!!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени