Mar 25, 2008, 4:46 PM

В мига, в който те открих 

  Poetry » Love
1205 0 9

Любовта разцъфна във сърцето ми

както пролетта навън,

кошмарът на дните предишни изчезна

и всичко е сякаш насън.

Птиците запяха песен

за една любов красива

и ето, усещам се отново пак жива.

Полита с тях и сърцето ми

и носи ми своя копнеж,

света преоткрих отново,

когато с теб се родих!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??