7 jun 2013, 23:39

В мига, във който стъпва любовта 

  Poesía » De amor
507 0 1

                                                               Защо ли аз съм сляп   

                                                                     за всяка друга?

                                                               Защо ли аз съм бряг   

                                                                     за всяка друга?

 

                                                   Извайвайки сърце в гърдите ми,

                                                        пред мен, отричаш ти света

                                                   и го потвърждаваш във очите си,

                                                 в мига, във който стъпва любовта...

 

                                                               Защо ли аз съм сляп   

                                                                     за всяка друга?

                                                               Защо ли аз съм бряг   

                                                                     за всяка друга?

 

                                                           А тя дойде на моя праг...

                                                      защо съм сляп за всяка друга?!

                                                       Защо съм бряг за всички тях -

                                                       защото в мен е твойто чудо...

 

 

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??