Защо ли аз съм сляп
за всяка друга?
Защо ли аз съм бряг
за всяка друга?
Извайвайки сърце в гърдите ми,
пред мен, отричаш ти света
и го потвърждаваш във очите си,
в мига, във който стъпва любовта...
Защо ли аз съм сляп
за всяка друга?
Защо ли аз съм бряг
за всяка друга?
А тя дойде на моя праг...
защо съм сляп за всяка друга?!
Защо съм бряг за всички тях -
защото в мен е твойто чудо...
© Маломир Стръков Всички права запазени