28 dic 2014, 13:52

В мислите ти се явявам 

  Poesía
376 0 0

В мислите ти се явявам

разчорлена, разголена и твоя.

В цигарения дим се очертавам,

нечакана, изпълвам ти покоя...

След малко ще изчезна, но сега

нека нежността ми те докосне.

Издишвай ме на тънки колелца.

Забравянето остави за после...

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??