28 дек. 2014 г., 13:52

В мислите ти се явявам 

  Поэзия
374 0 0

В мислите ти се явявам

разчорлена, разголена и твоя.

В цигарения дим се очертавам,

нечакана, изпълвам ти покоя...

След малко ще изчезна, но сега

нека нежността ми те докосне.

Издишвай ме на тънки колелца.

Забравянето остави за после...

© Нина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??