Dec 28, 2014, 1:52 PM

В мислите ти се явявам 

  Poetry
377 0 0

В мислите ти се явявам

разчорлена, разголена и твоя.

В цигарения дим се очертавам,

нечакана, изпълвам ти покоя...

След малко ще изчезна, но сега

нека нежността ми те докосне.

Издишвай ме на тънки колелца.

Забравянето остави за после...

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??