25 abr 2017, 19:39

В мрака 

  Poesía » Otra
252 2 9

В тази тъмница –

останах сама, 

прегърбена жрица –

зрънцата броя. В самота. 

 

Дали ще покълнат? 

В мойта душа. 

Дали ще се върнат? 

С нови крила. 

 

Сред хиляди стонове. 

В мрака заслушана, 

търся твойта следа. 

Малката стъпка –

безшумна, незрима, любима. 

Да ми върне деня. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??