17 oct 2010, 16:48

В началото на лятото 

  Poesía » Otra
350 0 0

В началото на лятото съм пълна с красота...

И чакам да изчезне тази празнота,

да почувствам цялата си свобода...

И опитвам да изровя душата си

(почти хванала паяжина)

и да я разлея навсякъде...


В началото на лятото съм така нетърпелива -

да се гмурна в цветове... и да плувам...

Докато не измия тази тъжна самота,

която ме преследва цяла зима.


В началото на лятото желая толкова неща...

и чакам...

нетърпелива,

жадна,

преизпълнена,

сама...

© Лиляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??