В началото на лятото съм пълна с красота...
И чакам да изчезне тази празнота,
да почувствам цялата си свобода...
И опитвам да изровя душата си
(почти хванала паяжина)
и да я разлея навсякъде...
В началото на лятото съм така нетърпелива -
да се гмурна в цветове... и да плувам...
Докато не измия тази тъжна самота,
която ме преследва цяла зима.
В началото на лятото желая толкова неща...
и чакам...
нетърпелива,
жадна,
преизпълнена,
сама...
© Лиляна All rights reserved.