***
Снощи аз на части те разкъсах
за някакви измислени вини.
Цял един свят в тебе сринах.
Болката надви и ми прости.
Върна ме във нашта приказка.
Огнището отново разгоря.
Остана вятърът навън да блъска.
Избърсах в тъмното сълза...
10.02.2011. год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Честит Празник!
Бъди здрава и щастлива!
сърдечно те, прегръщам.