12 dic 2023, 10:38

В нощи сини 

  Poesía » De amor
189 1 0

      

     В нощи сини

 

Във нощи сини мълчаливи,

във нощна странна тишина,

в сияния така далечни,

в най-нежните за мен слова

 

се раждат и умират чувства

и бариера ни дели,

вселената безкрайна

живее в нашите души.

 

Във нощи странни необятни

докосвам твоето сърце

и думите са по-красиви

в нюанси и във цветове…

 

Когато утрото красиво

в прозореца ми се роди,

аз знам, че с него мълчаливо

със мен отново ще си ти.

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??