22 jun 2011, 16:48

В нощта 

  Poesía » De amor
493 0 0

Нощ пада върху

мен

и ръцете ми

хвърлят небето.

Направи ме твоя!

... Без милост.

Тялото ми

гори в огън.

Розови листа

постели

и ме вземи.

Ще ми се

до края 

да остана така.

Спя ли!?

Не ми позволявай

да се събудя.

Това е сбъдната

мечта.

Почувствай ме!

 

http://vbox7.com/play:b4a10e0f4f

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??