5 jul 2022, 16:59

В нощта 

  Poesía » De amor
253 0 0

   

          В нощта

 

Целунаха се нежно във нощта

очите ни така различни,

прегърнаха се страстно в самота,

забравили за чувствата предишни.

 

Изгряла беше пълната луна

и нямаше тъга, тревоги,

и някак странно беше след дъжда

да бъдем толкова щастливи.

 

В сърцата ни бушуваше пожар,

той миналото заличава,

а тази нощ бе само чуден дар

и с щастието ни пленява.

 

Не знам дали ще продължи

сънят да сбъдва всички мисли,

но зная, че със теб на сутринта,

ще бъдем пак така различни.

 

              Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??