Аз съм на двайсет. На двайсет си ти.
В общи линии това е чудесно!
Аз имам мечти, а също и ти –
двамата ще ги сбъднем по-лесно.
Аз имам сърце. Ти имаш сърце
и младост пулсира и в двете.
Моето ти давам с две ръце
и моля, госпожице, приемете!
Взимаш го, а своето сочиш с очи
и ми казваш много да внимавам.
Аз го прибирам в своите гърди.
Ще го пазя много, обещавам!
© Георги Todos los derechos reservados